Vegueria del Penedès

NATACIÓ SINCRONITZADA

Resultats del Campionat de Catalunya de Natació Sincronitzada


Redacció Vilafranca del Penedès

25-02-2015 9:48

Eix. Campionat de Catalunya de Natació Sincronitzada

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Club Natació Vilafranca amb col.laboració de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedés (Complex Aquàtic) dins el marc de 2015 Vilafranca Capital Cultural, ha acollit aquest dissabte el Campionat de Catalunya de Natació Sincronitzada de rutines combinades de categories d'edats.

En categoria infantil el C.N.Kallipolis ha estat el campió, la plata pel C.N.Granollers i el bronze ha estat pel segon equip del C.N.Kallipolis.

En el cas de la competició alevina, l'or ha estat pel C.N.Granollers, la plata pel C.N.Kallipolis i el bronze per Sincro Mataró.

En el cas de la competició de la categoria d'edat més gran, les júniors, el podi ha estat el mateix que en aleví. Primer C.N.Granollers, segon el C.N.Kallipolis i tercer el Sincro Mataró.    

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.