Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS 2015

Èxit de participació a la primera Assemblea de Guanyem Cubelles


Guanyem Cubelles Cubelles

26-02-2015 9:55

Eix. Assemblea de Guanyem Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Davant unes 60 persones el passat divendres 20 de Febrer Guanyem Cubelles vam fer la nostra primera assemblea al Centre Social del poble. A l´assemblea Ariadna Miñambre va fer una exposició de com s´ha creat Guanyem Cubelles, de les persones que la conformen i dels principis polítics bàsics del nostre projecte per a Cubelles; com és el dret a l'habitatge, participació de la ciutadania en la presa de decisions, eradicació pobresa i malnutrició, sanitat, educació, creació de treball, accessibilitat,etc.

A l´assemblea també va intervenir Dani Pérez presentant els principis ètics de la nostra organització, que inclouen entre d´altres la limitació de salaris i mandats o revocació del càrrec electe de Guanyem Cubelles en el cas de no complir amb el programa o amb el codi ètic.

Grata sorpresa va se la participació del públic en el torn de paraules ,el qual tenia moltes inquietuds,ganes de participar en política i de canvi.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.