Vegueria del Penedès

BTT

Participació de Valentí Vall a la cursa BTT de Sant Pere de Ribes


Redacció Olivella

26-02-2015 16:54

Eix. Valentí Vall, de vermell, a la sortida de la cursa

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un altre demostració de sacrifici sobre una bicicleta de Btt, de Valentí Vall. A les nou del matí es donava la sortida a la 22 edició de la Cursa de Btt de Sant Pere de Ribes, on el nostre representant Valentí Vall de Bikers Nova Olivella, tornava a fer una demostració d´esforç i caràcter, en un circuit molt currat i exigent.

Un recorregut, amb molta variació al seu terreny, amb senders i trialeres extremes molt divertides i molt tècniques per aquestes màquines de la muntanya, amb grans pendents. Com es sol dir; pasada de rigor pel velódrom i finalització a Sant Pere de Ribes, novamente.

Un recorregut molt i molt fet a mida del Btt de competició. Butifarrada, descans i entrega de trofeigs i cap a casa, fins l´any que be. Un 10, pel nostre home rei de la muntanya. Aupa Bikers Nova Olivella.

Menció també a Josep (Decathlon Sant Pere i els seus companys, i com no, al nostre ex. corredor del Nova, Sergio Bernabé, que juga en un altre lliga).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.