Vegueria del Penedès

PÀDEL

Resultats desiguals pels equips de Vilanova que disputen la lliga catalana


Josep Cánovas Vilanova i la Geltrú

02-03-2015 13:43

Eix. L'equip del Aqua indoor Vilanova.

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Gran debut del primer equip de pàdel de l'Indoor Aqua Vilanova a segona catalana que va derrotar amb solvència al Club Pineda Gavà pel resultat de 3-0 a les instal·lacions del club. Les parelles 2 i 3 formades per Civit i González i, Lluir i Peris no varen tenir contemplació del rival a qui van derrotar en dos sets cadascuna. La parella 1, formada per ramos i Herrero es va deixar un set, tot i que va resoldre en el darrer de manera clara.

Pel que fa a l'equip B de l'Aqua, va caure 3-0 davant el Club Tennis Gimeno. Un enfrontament on els locals van demostrar més entonació i efectivitat en els seus cops.

Pel que fa a els altres equips de la comarca, el CTVilanova també va caure per 3-0 per segona setmana consecutiva, aquest cop enfront el Laieta B.

El primer equip del Pàdel Vilanova, va caure per 2-1 davant el Club Tennis Gimeno A, un duel de primeres espases on els locals van estar més encertats que els vilanovins.

El tercer equip va derrotar 2-1 al Padelarium Gavà en un duel molt igualat on tots els partits es van decidir en el tercer set. El darrer equip del Pàdel Vilanova

Aquesta setmana esperen dos derbis a la ciutat, dijous el Pàdel Vilanova B i L'Indoor Aqua A s'enfronten a les 21h i, dissabte el primer equip de l'Aqua juga amb el CTVilanova.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.