Vegueria del Penedès

CURS 2015-16

S'edita la 19ª Guia de l'Oferta Educativa al Garraf


Redacció Vilanova i la Geltrú

04-03-2015 0:08

La publicació recull tota l’oferta educativa a la comarca, des dels cursos infantils fins als estudis universitaris

EIX. S’edita la 19ª Guia de l’Oferta Educativa al Garraf

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Consell Comarcal acaba d’editar la 19ª Guia d’Oferta Educativa al Garraf 2015-2016, en col·laboració amb els ajuntaments de la comarca. Aquesta publicació, que s’edita des del curs 1997-1998, inclou tota l’oferta formativa del Garraf, des dels cursos infantils fins als estudis universitaris.

La Guia recull fitxes informatives de tots els centres homologats pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i dels centres municipals que ofereixen formació. De cada centre, s'inclou informació sobre la línea educativa, les aules específiques, horaris, idiomes, activitats extra-escolars, projecte educatiu i d'altres serveis. Pretén ser una eina útil per a totes aquelles famílies que han de matricular els seus fills i filles per iniciar una nova etapa de la seva escolaritat. També ofereix tots els recursos de la comarca per a alumnes que acreditin o no els estudis de secundària obligatòria.

Aquesta guia, dissenyada des del Consell Comarcal, es pot descarregar des del web comarcal, en documents separats per municipis. També es pot consultar dins la mateixa web, fent recerques detallades per municipi, tipus de centre o nivell d’ensenyament.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.