Vegueria del Penedès

DIA DE LA DONA

Carlota Pi i Astrid Barqué protagonitzaran la Trobada anual de Dones d'Empresa


Redacció Sitges

04-03-2015 13:46

L’Hotel Estela acull divendres la trobada anual de dones empresàries, directives, emprenedores i executives del Penedès Garraf

EIX. Carlota Pi i Astrid Barqué

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El proper divendres, a les 20h, a l’Hotel Estela, a Sitges, tindrà lloc la trobada anual de dones empresàries, directives, emprenedores i executives del Penedès Garraf. Enguany, Carla Sanmartín, locutora de Ràdio Vilafranca, serà la conductora de l'acte que comptarà amb dues ponències experiencials de primer nivell: Carlota Pi, sòcia fundadora d'HolaLuz, i Astrid Barqué, creadora de Vitampleni.

Carlota Pi és enginyera Industrial (ESTEIB- UPC) i EMBA a IESE. Va treballar a Alemanya i als Estats Units en diferents graons de la cadena de valor de l’electricitat: des de la generació fins a la comercialització (RWE). És professora de la Universitat de Barcelona sobre mercats energètics. El novembre de 2010, juntament amb Oriol Vila i Ferran Nogué funden HolaLuz.com.

Astrid Barqué, diplomada en Educació Física i llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat Ramon Llull. Postgraduada en Educació Familiar i Matrimoni per la Universitat Internacional de Catalunya. Professora de la Universitat de Vic en el postgrau d’equitació terapèutica i a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Uneix les seves dues passions, la cuina i l’esport, en un projecte professional propi anomenat Vitampleni on a més d’alimentació desenvolupa altres projectes relacionats amb l’esport i la qualitat de vida.

El guió de la 8a Trobada d’empresàries i directives del Penedès Garraf també comptarà amb el reconeixement Dones d’Empresa a la Trajectòria Professional d’una emprenedora del nostre entorn més proper. La sorpresa es desvetllarà en el decurs del sopar.

L'acte, que compta amb el patrocini de Vilamòbil, reunirà un centenar de persones amb ganes de fer negoci i conèixer experiències. Per assistir-hi només cal confirmar assistència al  canals de l’ADEG, al telèfon 902 106 700 o bé a www.donesdempresa.cat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.