Vegueria del Penedès

TENNIS TAULA

Derrota a Esparreguera però salvació matemàtica


Redacció Vilanova i la Geltrú

24-03-2015 17:30

Eix. Andrea Vidal 3a a l’esquerra

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La disputa del campionat de Barcelona d’edats va fer que els equips del Vilanova es veiessin afectats. Però la derrota del Almoster paradoxalment va fer que tot i perdre el CTT Vilanova 3-4 contra el CTT Esparreguera aconsegueixi la salvació matemàtica faltant 3 jornades per disputar. En el partit els vilanovins van fer un bon paper i van tenir mala sort ja que Francesc Conde va poder fer el punt decisiu per fer el 4-2. Al acabar perdent van anar a la disputa del dobles on es va escapar el partit. Abans Felix Ávila havia fet els dos punts i Marc Sallant,debutant a la categoria no va poder puntuar.

3 podis al campionat de Barcelona edats

Disputa del campionat de Barcelona d’edats. Molta representació classificada dels vilanovins i amb 3 podis aconseguits en dobles. En juvenil Roger Blanco fent parella amb el Sabadellenc Albert Farrés van arribar a semifinals. En aleví JM Blancafort i Biel Navio,jugador vigatà amb fitxa del CTT Vilanova van arribar a la final que perdrien per 3-1. En femení Andrea Vidal amb la vigatana Noa Muñoz amb la que farà equip al campionat d’Espanya també van arribar a la final que van perdre.

El podi també va estar a prop en individual però Blancafort (encara aleví) jugant a juvenil va arribar als quarts de final,com Navio en aleví i Andrea Vidal en femení.

Vilanova B derrota a casa contra Sants

El segon equip, també afectat per la coincidència amb el camp. Barcelona d’edats va perdre per un clar 1-5 contra el Sants. El punt dels vilanovins va ser per part de Salvador Milà, Pere Blanco va estar a prop de sumar un punt i va debutar a la categoria Antonio Zambrana sense poder puntuar.

Els vilanovins segueixen en la desena posició que estalvia el descens directe i obliga a la fase de permanència.

El Vilanova C diu adéu al play-off d’ascens

El tercer equip a segona provincial B dels va perdre per 6-0 a casa del Cardedeu. Partit per oblidar on no van puntuar ni Ezequiel Batalla ni Jordi Martínez ni l’aleví Albert Carmona.

Els del Garraf perden definitivament les possibilitats de play-off d’ascens i faltant dues jornades hauran d’intentar assegurar la setena plaça que els donaria les millors combinacions de cara al play-off de permanència.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.