Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Bon inici del CR Vilafranca a la I Fase dels JJEE de conjunts


Redacció Vilafranca del Penedès

01-04-2015 10:38

Eix. Gimnastes CRVilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El diumenge 29 de març es va celebrar al Pavelló Nou de Vilafranca del Penedès, la I Fase de conjunts dels Jocs Esportius Escolars. El Club Rítmica Vilafranca hi va participar amb un total de 5 conjunts, dos dels quals van aconseguir pujar al pòdium i un tercer es va quedar a les portes del pòdium.

En categoria prebenjamí “A”, el conjunt format per Ivet, Txell, Ona, Berta i Ona van aconseguir la primera posició.

En la categoria Benjamí “A”, integrat per la Tania, Anna, Anaïs, Berta i Aina van ser cinquenes.

El conjunt Benjamí “B”, compost per la Irune, Carlota, Eva, Aina i Carla van aconseguir la novena millor nota de la seva categoria.

En la categoria Aleví “A” i amb l’aparell de pilotes, la Janina, Milena, Mireia, Marta Paula i Laura van aconseguir pujar al segon esglaó del pòdium.

El conjunt infantil “A” amb un exercici de cintes i pilotes i format per l’Anna, la Xènia, la Foix, la Clàudia, l’Anna, la Mar i la Marta van ser quartes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.