Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS 2015

Forns presenta el procés participatiu "Com és el teu Sitges? Digues la teva sobre el futur de la nostra vila"


CiU Sitges Sitges

08-04-2015 17:19

Miquel Forns i el seu equip inicien el procés participatiu per l'elaboració del programa electoral per la propera legislatura 2015- 2019

Eix. Miquel Forns

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’actual alcalde de Sitges, ha expressat que amb aquesta campanya “volem incorporar les propostes que contribueixin a millorar la nostra vila, però sobretot a millorar la vida dels sitgetans i les sitgetanes”. Miquel Forns defensa que “com hem demostrat amb la nostra acció de govern la millor manera de promoure la qualitat democràtica a Sitges és escoltant a les persones i entendre les seves necessitats”.

Aquest procés participatiu es durà a terme durant les properes setmanes amb la realització de debats temàtics que giraran entorn a la cultura, el turisme i la promoció econòmica, el govern obert i el benestar social.

Paral·lelament, tota la ciutadania de Sitges podrà fer constar les seves propostes a través d’una aplicació online que es trobarà a la web www.miquelforns.cat.

Amb la voluntat d’estar al costat dels ciutadans, Miquel Forns ja va presentar la seva aplicació mòbil, disponible per a IOS i Android, a través de la qual tots aquells ciutadans que ho desitgin també poden fer arribar les seves propostes i contactar directament amb l’actual alcalde i candidat de la federació.

En aquest sentit, Miquel Forns també ha afirmat que “aquesta iniciativa és una mostra més del nostre compromís amb Sitges, escoltant a la ciutadania i generant consensos”. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.