Vegueria del Penedès

FESTA TRADICIONAL

Els Tres Tombs van omplir diumenge Banyeres del Penedès


Redacció Banyeres del Penedès

15-04-2015 13:17

Els cavalls i carros van compartir protagonisme amb la fira artesanal a la plaça de l'Ajuntament

Ajuntament de Banyeres. Els Tres Tombs van omplir diumenge Banyeres del Penedès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Banyeres del Penedès va acollir aquest diumenge els tradicionals Tres Tombs, que van començar a les 9 del matí amb la concentració de cavalls i carros al costat de la Cooperativa, on es va fer un esmorzar. A les 11 del matí es va iniciar la fira artesanal a la Plaça de l’Ajuntament on va haver un total de 10 parades. I al migdia, es va fer l’inici dels Tres Tombs pels carrers del municipi i benedicció de cavalls i carros amb l’acompanyament de l’Agrupació Musical Santa Anna del Vendrell. Al tercer tomb i com ja és habitual, l’alcaldessa de Banyeres del Penedès, Núria Figueras, i el regidor d'Obres i Serveis, Jordi Guasch, van fer entrega d’un present a cada participant tant dels de la fira artesanal com als participants dels Tres Tombs.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.