Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS 2015

Pol Pagès lidera la candidatura d'ERC a Sant Quintí amb l'objectiu de l'alcaldia


Redacció Sant Quintí de Mediona

15-04-2015 14:30

La candidatura es presenta públicament aquest dissabte a les 19 hores a la Sala Polivalent del Jardí en un acte que comptarà amb la participació de Mònica HIll i Josep Maria Ribas

ERC. Pol Pagès lidera la candidatura d'ERC a Sant Quintí amb l'objectiu de l'alcaldia

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La candidatura d'ERC a Sant Quintí de Mediona es presenta de manera pública aquest dissabte a les 7 de la tarda en un acte obert a la Sala Polivalent del Jardí on també hi participaran l'alcaldable d'ERC a Sant Sadurní d'Anoia, Josep Maria Ribas, i la cap de llista a Vilafranca Mònica Hill. L'acte el presentarà el periodista Oriol Duran.

ERC presenta una llista amb 21 persones (9 de les quals són noves) i en les que es combina joventut i experiència, continuïtat i renovació, i que garanteix la paritat entre homes i dones. Enguany tornarà a estar encapçalada per Pol Pagès, de 31 anys i actual 1r tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Sant Quintí, que després de 4 anys a l'oposició i 4 anys al govern té l'objectiu de guanyar les eleccions i assolir l'alcaldia per respondre de manera efectiva a les necessitats dels quintinencs a partir del treball en equip i el sentit comú, un model de vila clar i nítid i la consecució d'un nou país per a tothom on els ajuntaments han de ser peces fonamentals per al canvi que el país necessita.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.