Vegueria del Penedès

TEMPTATIVA DE ROBATORI

Detinguts a Vilafranca tres homes que es van saltar un control a l'AP-7


Redacció Vilafranca del Penedès

16-04-2015 9:32

Els detinguts van abandonar el vehicle després de xocar amb un voral i van fugir corrents

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Vilafranca del Penedès van detenir dimarts conjuntament els tres ocupants d’un vehicle que s’havia saltat un control a l’AP7 i havia fugit a gran velocitat circulant per alguns carrers de la vila.

Els fets van succeir la tarda de dimarts quan els Mossos d’Esquadra va donar avís a la Policia Local que un vehicle, que possiblement planejava un furt o robatori a l’AP7, s’havia saltat els controls policials a gran velocitat i havia entrat a Vilafranca. Els ocupants van abandonar el vehicle després de col·lidir amb un voral i van fugir corrents. Efectius de la Policia Local van localitzar-los amagats en un solar i, de manera conjunta amb Mossos, es va practicar la seva detenció per un delicte de resistència, desobediència i danys.

Els tres detinguts responen a les inicials A.K, F.Z i S.J, tenen 23, 24 i 38 anys respectivament i tenen residència a Barcelona.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.