Vegueria del Penedès

FUTBOL 7

El CE Nova Olivella perd la categoria


Redacció Olivella

16-04-2015 17:58

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un Nova que abans del partit de lliga contra el MCD, tenia mínimes posibilitats d´aconseguir la permanencia a la segona A. Però va acabar amb aquestes esperances, perdent, en el pitjor partit de la temporada amb el seu antecesor a la lliga, 3 a 0. Ja s'ha acabat l'aventura de segona A, i la temporada que ve, jugarà a segona B.

En resum, bona plantilla, però mal joc en equip, aquesta és l'única definició que podem fer. La temporada passada va estar a les portes de baixar, i aquesta ha estat la consumació definitiva. Un Nova que s'ha tirat dues temporades a la segona A i una a segona B.

La temporada 2015-16 serà la quarta a la Lliga Comarcal de Vilanova. A falta de dues jornades, el miracle no ha pogut ser. Un equip fet a mida amb molts bons jugadors per asolir reptes importants, que al final ha fallat el joc en equip per sobre de les individualitats. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.