Vegueria del Penedès

I GAIREBÉ VIURE I ALTRES NARRACIONS

Els periodistes del Garraf editen un llibre de relats per Sant Jordi


Redacció Vilanova i la Geltrú

17-04-2015 1:08

La publicació 'I gairebé viure i altres narracions' inclou catorze relats de ficció

EIX. Els periodistes del Garraf editen un llibre de relats per Sant Jordi

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

En Jofre Escuradents, un aspirant a periodista que treballa de cambrer a Londres, torna a Catalunya per demostrar qui és i per conquerir la seva estimada Xènia. Un altre periodista, en Dani, és mort però segueix entre els vius sense adonar-se'n de la seva nova realitat. I un tercer se cita amb la seva exdona en una trobada que presagia la tragèdia. Són tres dels relats que han escrit catorze periodistes del Garraf per a un projecte literari que lidera l'Associació de Periodistes del Garraf i que es presentarà properament en el marc de la diada de Sant Jordi.

Es tracta de catorze històries independents, moltes ambientades a la comarca, que majoritàriament ofereixen una imatge crítica de la professió de periodista en l'actualitat. El llibre 'I gairebé viure i altres narracions' podrà descarregar-se gratuïtament a internet a partir de la propera setmana i protagonitzarà diferents presentacions a la comarca. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.