Vegueria del Penedès

ESCOLA DE CASTELLS

Gran acollida dels tallers castellers dels Bordegassos


Marc Ortiz de Urbina Vilanova i la Geltrú

19-04-2015 17:54

La plaça de la Vila s'omple d'activitats per a totes les edats pensades per descobrir els castells

Maite Gomà. Gran acollida dels tallers castellers dels Bordegassos

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Bona participació als tallers castellers que els Bordegassos de Vilanova van organitzar aquest dissabte a la tarda a la plaça de la Vila. En el primer acte de la campanya #unpasmés, els de la camisa groc terrós van organitzar activitats castelleres per a totes les edats pensades per tenir una primera presa de contacte amb els castells.

Hi va haver tallers de pinyes, de poms de dalt, troncs, sessions de l'Escola de Castells i un berenar popular per a tots els participants. La majoria de participants van ser nens i adolescents, però també hi va haver persones adultes que van aprofitar l'oportunitat per experimentar com són els castells des d'un punt de vista que encara no coneixien.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.