Vegueria del Penedès

SEGONA EDICIÓ

El Tupa Tupa Fest de Vilafranca torna a oferir "solidaritat a cop de punk-metal"


Redacció Vilafranca del Penedès

21-04-2015 22:58

Els beneficis tornaran a anar destinats a la recerca de l'Atròfia Muscular Espinal

Segueix l’aliança entre FundAME i Col·Mu per crear el un festival solidari amb pesos pesants de l'escena hardcore espanyola

Def Con Dos, Segismundo Toxicomano i Envidia Kotxina són alguns dels grups que participaran al festival

EIX. Tupa Tupa Fest

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Col·Mu, amb el suport d'un grup heterogeni vinculat a FundAME, organitza el proper 20 de juny del 2015, a Vilafranca del Penedès la segona edició del Tupa Tupa Fest, un festival solidari amb grans noms del panorama punk-metal espanyol com Def Con Dos, Segismundo Toxicomano o Envidia Kotxina. Tots els beneficis aniran íntegrament a la Fundació Atrofia Muscular Espinal i a la investigació per trobar una cura a aquesta malaltia neuromuscular, de caràcter genètic, que es manifesta per una pèrdua progressiva de la força muscular.

L'esdeveniment respon a les necessitats de les dues entitats implicades: donar a conèixer la malaltia i aconseguir finançament per a la seva recerca i convertir Vilafranca, i el Penedès de retruc, en un referent musical a nivell nacional. Un festival amb vuit hores de música sense parar que omplirà l'espai entre pavellons de la Zona Esportiva, de les set de la nit a les cinc del matí.

Les entrades pel festival ja es poden comprar de manera anticipada a través de www.tupatupafest.com a un preu de 12€. Si del contrari es va a última hora, a les taquilles del festival es podran aconseguir per 15€. A més a més existeix una Fila 0 per aquells que vulguin col·laborar, tot fent un ingrés al número de compte ES75 2100 0033 1602 0096 0035.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.