Vegueria del Penedès

FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA FANTÀSTIC

L'Udine Far East Film Festival es posa l'etiqueta de Sitges


Redacció Sitges

21-04-2015 23:24

Se celebra del 23 d’abril i el 2 de maig amb una secció formada per títols de Xina, Hong-Kong, Taiwan, Japó, Corea del Sud, Filipines, Tailàndia o Indonèsia

EIX. Alléluia

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Festival inicia enguany una col·laboració amb l'Udine Far East Film Festival, certamen dedicat al cinema asiàtic que se celebra a Udine, al Friül italià. Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya programa una secció de cinema fantàstic europeu anomenada Sitges Reloaded, que inclou cinc films de l’edició 2014.

El primer dels cinc títols seleccionats per a formar part de Sitges Reloaded és Alléluia, del director belga Fabrice Du Welz, un film que relata la crònica fosca de l’amor, basat en fets reals. La cara oculta dels sentiments també és la protagonista del segon film que es podrà veure a Udine, el britànic The Duke of Burgundy, de Peter Strickland, menció especial a la secció Noves Visions, a Sitges 2014. També del Regne Unit és la tercera proposta del Festival per a Sitges Reloaded, Hyena, el trepidant thriller policíac dirigit per Gerard Johnson, premi a la millor pel·lícula de la Secció Oficial Fantàstic Òrbita.

El film espanyol, i revelació de l’any, Magical Girl, també es projectarà a Udine. Així, Carlos Vermut continua presentant internacionalment aquest drama amb pinzellades noir que ha rebut tants reconeixements dins i fora d’Espanya.  I seguint amb les propostes arriscades, l’últim film seleccionat pel Festival de Sitges per a viatjar a Itàlia és The Tribe, de Miroslav Slaboshpitsky, un singular exercici cinematogràfic interpretat íntegrament en llenguatge de signes, amb l’amor i l’odi a flor de pell.

L’Udine Far East Film Festival se celebra del 23 d’abril i el 2 de maig, amb una secció competitiva formada per títols provinents de Xina, Hong-Kong, Taiwan, Japó, Corea del Sud, Filipines, Tailàndia o Indonèsia, entre d’altres països asiàtics. Els films de Sitges Reloaded estan programats al llarg de tots els dies del Festival.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.