Vegueria del Penedès

HANDBOL

El cadet femení del CEH Vendrell no pot davant el Cerdanyola


Redacció El Vendrell

22-04-2015 18:20

Eix. Cadets CEH Vendrell - Cerdanyola

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El dissabte les cadets del CEH Vendrell es desplaçaven a Cerdanyola en la sisena jornada de la segona fase de Primera Catalana, amb la intenció de millorar el resultat d’empat que van obtenir a casa contra el CH Cerdanyola.

Ben aviat ha quedat palès que això seria missió impossible, donat que les cerdanyolenques han desplegat un joc ràpid i efectiu que ha destarotat la defensa en línia de les vendrellenques pels seus extrems. En defensa, el CH Cerdanyola, amb un 5-1, ha interceptat nombrosos passis i ha protagonitzat recuperacions que han esdevingut gols en la major part dels casos.

Per contra, el CEH Vendrell no ha estat encertat en la definició i la imprecisió s’ha apoderat profundament del joc, sent la nota característica d’aquest partit… de vegades passa.

El CH Cerdanyola, que ha estat en tot moment per sobre en el accidentat marcador, ha acabat guanyant amb el resultat de 26 a 15.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.