Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS 2015

Premi Compromís 2015


JNC Garraf Vilanova i la Geltrú

27-04-2015 9:21

Eix. L’acte de lliurament del Premi Compromís 2015

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Com cada any, coincidint amb la diada de Sant Jordi, la Joventut Nacionalista de Catalunya organitza el Premi Compromís, un reconeixement a les personalitats i entitats del país que amb la seva tasca han contribuït a donar valor a la llengua i cultura catalana.

Aquest any, els joves de la JNC del Garraf han lliurat el premi a Òmnium Cultural Garraf, pel compromís i perseverança històrica d’aquesta organització amb allò que Catalunya ha necessitat i necessita.

L’acte de lliurament que va fer-se a la parada que la JNC tenia a la Rambla Principal de Vilanova, hi va assistir l’alcaldessa de Vilanova Neus Lloveras i  el president comarcal d’Òmnium Cultural Garraf, Jordi Baiges que va recollir el premi, juntament amb la representació de la JNC de la comarca. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.