Vegueria del Penedès

OK LLIGA MASCULINA

David Arellano defensarà una temporada més la porteria del Café Cream Calafell


Redacció Calafell

27-04-2015 9:46

El jugador de Granollers ha rebutjat propostes d’altres clubs ja que assegura, a Calafell se sent valorat i estimat

Eix. David Arellano

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

David Arellano no deixa el Café Crem Calafell tot i que a les darreres setmanes ha rebut propostes força interessants d’alguns clubs. De fet, ara fa un any, Arellano va renovar una temporada més – la què està finalitzant-, però amb renovació automàtica si cap de les dues parts no trencaven els lligams aquest mes d’abril. Va ser a principis de mes quan el porter avançava a la junta gestora que la clàusula de renovació automàtica, restava sense efecte ja que amb tranquil·litat es volia plantejar el seu futur. Després de dues setmanes meditant bé si canviava d’aires o no, l’exporter del Patí Vilanova anunciava als actuals gestors del club que renovava una temporada més.

Els motius que ha fet públics el jugador calafellenc són que “Hem quedo a Calafell perquè és casa meva i perquè aquí tothom desitjava la meva continuïtat, tant des del cos tècnic i la junta gestora, com per part dels seguidors i, molt especialment per part de la Penya dels Estrellats; ara no entenc l’hoquei sense el Patí Calafell

Estimat i valorat

David Arellano no ha amagat que les propostes econòmiques que ha rebut a les darreres setmanes han estat prpu bones, però s’ha decantat pel Calafell, “aquí sóc estimat  sentir aquesta estima és molt més fort que qualsevol altra cosa al món, incluint-hi els diners. Aquí hem sento estimat i valorat com mai m’he sentit i s’hem reconeix l’esforç i dedicació tant a nivell de jugador com d’entrenador de la base..i és que els joves jugadors em miren com si fos el seu Messi....és una passada!”. Arellano se sent molt agraït a l’estima rebuda “tot el què he ofert aquí m’ha estat retornat amb el carinyo i apreci de totes les persones relacionades amb l’hoquei...per tant, a Calafell i amb el Café Crem Calafell és on he d’estar”. 

Cal recordar que, a banda de ser el porter titular del Café Crem Calafell, Arellano és l’entrenador de l’equip prebenjamí B i dels porters de la base del club.

En aquest sentit, l’entrenador de l’equip, Sergi Macià, està molt satisfet, “ja que a banda del factor humà, tenir al David sota els pals és una garantia i és una persona molt estimada, n’ estem tots molt contents”. La renovació d’en David és una gran notícia, crec que la seva feina com a porter i com a referent del club i de la base, és molt important. Ell se sent integrat totalment....és un dels millors porters que he tingut mai”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.