Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS 2015

L'alcaldable del PSC a Subirats, Marcos Pérez, presenta la seva candidatura


Redacció Subirats

27-04-2015 17:07

Marcos Pérez: 'Subirats ha de ser un municipi referència a nivell comarcal des d'una alternativa d'esquerres i socialista'

PSC. L'alcaldable del PSC a Subirats, Marcos Pérez, presenta la seva candidatura

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Divendres passat 24 d'abril el saló de plens de l'Ajuntament de Subirats va acollir la presentació de la candidatura del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a aquest municipi. La candidatura socialista va estar acompanyada de veïns i veïnes del municipi, companys i companyes de la federació socialista al territori i la presència del diputat i portaveu del grup parlamentari socialista Maurici Lucena.

Aquest acte suposa el punt de partida dels actes de pre-campanya de la candidatura del PSC de Subirats. Durant el mateix es van poder escoltar les intervencions de Juan Luís Ruiz, primer secretari de la Federació Alt Penedès Garraf i candidat a la alcaldia del Vilanova i la Geltrú, Maurici Lucena, diputat i portaveu del grup parlamentari socialista, i de Marcos Pérez, veí i candidat a l'alcaldia de Subirats.

El candidat, Marcos Pérez, va desgranar els eixos fonamentals del programa electoral dels socialistes per a les properes eleccions i el seu pla d’acció per al govern municipal. Confeccionat amb el compromís de fer de Subirats un municipi referència a nivell comarcal des d'una alternativa d'esquerres i socialista.

El programa s'estructura sobre tres pilars bàsics: potenciació de les polítiques socials, modernització i participació de la gestió municipal i polítiques d'estalvi energètic i maximització dels recursos naturals. Sempre buscant que respongui a les necessitats dels veïns i veïnes del municipi d'una manera ràpida i eficaç.

L'acte va concloure amb la presentació de llista de persones que conformen i donen suport a la candidatura i una foto amb tots els assistents

CANDIDATURA DEL PSC-CP A SUBIRATS:

Marcos Pérez López
Juan Martí Concejo
Santi Fontanet Barberà
Julia Elena Vivas
Maria Elena Lopez Alvarez
Pere Vendrell I Lajusticia
Juan Ramón Vidal Ibañez
Montserrat Gallart Ros
Maria José Martinez Jimenez
Antonio Caballero Medina
Jana González Rosado
Suplent:
Emiliano Ramiro Laguna

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.