Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS 2015

Adhesió de Pirates de Catalunya a la candidatura Som Poble-PA


Pirates del Baix Penedès El Vendrell

27-04-2015 18:51

Eix. Pirates del Baix Penedès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Des del Partit Pirata ens hem compromès a donar suport a aquelles candidatures municipals que tinguin un marcat perfil rupturista, ciutadà i democràtic, i que es comprometin a donar suport als pilars dels nostres principis: el respecte a la Carta Internacional dels Drets Humans, la transparència en la gestió, la radicalitat democràtica, la neutralitat a la xarxa i l’aposta pel programari lliure i el lliure accés a la cultura.

Des d’alguns mesos, els Pirates de la comarca hem tingut contactes i col·laboracions amb la candidatura vendrellenca de Som Poble, i finalment, donat el marcat perfil ciutadà de Som Poble i el seu compromís per la regeneració democràtica, la justícia social, la transparència i la democràcia participativa, hem decidit donar suport formalment a la candidatura Som Poble.

Les pròximes eleccions municipals seran les primeres en les quals els Pirates de Catalunya participarem en el Vendrell, i ho fem amb la certesa de que ho farem en una candidatura que té un clar perfil municipalista, integrador, i respectuós amb les diferents sensibilitats que l’integren.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.