Vegueria del Penedès

DIA INTERNACIONAL DEL TREBALL

La Coordinadora de l'1 de maig es manifesta sota el lema "Els guanys es privatitzen, les pèrdues es socialitzen"


Redacció Vilafranca del Penedès

28-04-2015 9:01

La convocatòria a Vilafranca s'obre a la resta de la comarca i l'organització anima el conjunt de la ciutadania a participar-hi

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Coordinadora de l'1 de maig ha tornat a convocar aquest divendres la manifestació del primer de maig: "seguim immersos en la precarització del nostre treball, amb feines malpagades, contractes escombraria, joves sense futur i una situació indigne per a tantes persones excloses d'aquesta societat del fals benestar". La coordinadora creu que "en una comarca sacsejada per l'atur, els desnonaments, la pobresa energètica, la doble precarització de la dona en el món laboral, etc, aquesta jornada de lluita és més necessària que mai".

Formada per les organitzacions de l'esquerra independentista i diversos moviments socials, la Coordinadora de l'1 de Maig ha convocat divendres al migdia a totes les persones treballadores, en atur, estudiants o en qualsevol situació precària de Vilafranca i la comarca a participar a la manifestació que recorrerà els carrers de la vila sota el lema "Els guanys es privatitzen, les pèrdues es socialitzen", amb l'objectiu de reivindicar els drets col·lectius de la classe treballadora.

La manifestació començarà a les 12 del migdia a la plaça Jaume I, on hi finalitzarà amb la lectura del manifest de la coordinadora.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.