Vegueria del Penedès

RECERCA DE FEINA

Nova edició del programa Joves en Acció per a la Recerca de Feina a Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

29-04-2015 11:44

Es donarà suport als joves mitjançant diferents accions de tutorització, en l’acompanyament en la seva inserció laboral o en la recerca del seu itinerari formatiu

Ajuntament de Vilafranca. Nova edició del programa Joves en Acció per a la Recerca de Feina a Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La regidoria d’Ocupació i Formació–La Fassina de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès enceta una nova edició del programa Joves en Acció per la Recerca de Feina destinat a joves de 16 a 30 anys en situació d’atur. El programa vol promoure l’activació i dinamització dels joves, mitjançant diferents accions per ampliar les seves competències bàsiques. L’objectiu del programa és ampliar les possibilitats dels participants per trobar una feina i/o retornar al sistema educatiu.

En el programa es donarà suport als joves mitjançant diferents accions de tutorització, en l’acompanyament en la seva inserció laboral o en la recerca del seu itinerari formatiu. Per altra banda, i paral·lelament a l’itinerari individual, es duran a terme diferents accions formatives en competències bàsiques adaptades a les necessitats i interessos dels joves, i centrades en el coneixement de tots els recursos existents tant a nivell laboral com formatiu. A la vegada, que el programa també promou activitats per apropar els joves al teixit empresarial del territori.

Per a inscriure’s al programa Joves en acció per a la recerca de feina cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball, a la planta baixa de l’Ateneu Municipal a la pl. Penedès, tel. 93 817 24 47, o bé a La Fassina, a l’av. Catalunya, 22, tel. 93 817 19 95.

El programa Joves en acció per a la recerca de feina està impulsat per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, amb el finançament de la Diputació de Barcelona.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.