Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA

Pariticipació de l'AE Pasifae al Campionat de Catalunya


Redacció Vilanova i la Geltrú

29-04-2015 18:03

Eix. Gimnastes de l'Associació Esportiva Pasífae

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest cap de setmana l'Associació Esportiva Pasífae va participar en la 3a Fase del Campionat de Catalunya de Gimnàstica Artística en la categoria de Promogim.

Amb l'equip de promogim 1 A format per Ainara Jurado (21) Alba Rovira (32) i Noa Mortimer (38) van aconseguir la sisena posició millorant totes respecte a l'anterior fase. En promogim 1B han participat Maria Olalla (76) i Anais Mortimer (102).

D'altra banda, la setmana anterior, la nostra gimnasta Paula Raya va participar en els campionats europeus que es van celebrar a Montpellier (França) una competició individual i per aparells que li va servir com a experiència cara a altres competicions importants com la Copa del món o el pròxim mundial que es celebrarà a Glasgow (Anglaterra) entre el 24 d´Octubre i el 2 de Novembre, classificatori per a les olimpíades de Rio.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.