Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS 2015

L'alcaldable de CiU a Olèrdola prendrà café amb els ciutadans


Redacció Olèrdola

04-05-2015 8:43

Obre una línia mòbil per tal que els seus veïns puguin enviar-li un whatsapp per reservar dia i hora per fer café

CiU. L'alcaldable de CiU a Olèrdola prendrà café amb els ciutadans

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

CiU Olèrdola ha iniciat aquesta setmana una nova formula d’escoltar als seus veïns . Amb la campanya “Volem escoltar-te. Fem un cafè?”, la formació oferta una altra possibilitat de contactar amb el grup municipal i escoltar de forma personalitzada el que vulguin exposar els seus veïns. El contacte s’ha de realitzar amb un missatge de whatsapp, al número 654207028 , i es concretarà dia i hora per fer un cafè.

Amb aquesta iniciativa es vol aconseguir tenir un contacte més directe i en un ambient personalitzat, "a on cada veí es trobi millor, i que d’aquesta forma permeti mantenir una conversa distesa i exposar els seus punts de vista referents als temes que es plantegin". No hi ha límit de persones ni de temes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.