Vegueria del Penedès

COMISSIÓ D'ESTUDI

Sitges vol atreure el talent investigador en robòtica per a la dependència


Redacció Sitges

05-05-2015 19:15

L'Ajuntament de Sitges i l'Institut de Robòtica per a la Dependència creen una comissió d'estudi

Ajuntament de Sitges. L'Ajuntament de Sitges i l'Institut de Robòtica per a la Dependència de Sitges crearan una comissió d'estudi

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Alcalde de Sitges, Miquel Forns, i Julio Molinario, president de l'Institut de Robòtica per a la Dependència de Sitges, entitat vinculada a la Fundació Ave Maria, han signat dimarts un conveni de col·laboració per a la creació d'una comissió d'estudi per definir les actuacions en l'àmbit de la recerca en robòtica destinada a la millora de l'autonomia i la qualitat de vida de les persones.

La intenció d'aquesta col·laboració és atreure el talent investigador a Sitges i atreure també l’interès de centres internacionals de robòtica per a la discapacitat en ubicar els seus cursos de formació a Sitges. La cerca de vies de finançament o la conveniència de disposar a la vila d'un espai d'investigació i desenvolupament, són altres dels objectius.

L'Institut de Robòtica per a la Dependència de Sitges és una entitat nascuda per a impulsar i promoure la recerca en robòtica que millori l’autonomia i la qualitat de vida de les persones amb algun tipus de discapacitat, potenciant la domòtica avançada, el programari i altres adaptacions innovadores que evitin les feines repetitives i penoses a les famílies i als professionals del sector sòcio-sanitari.

Amb aquest conveni, l’Ajuntament de Sitges vol donar suport al desenvolupament de les activitats de R+D en robòtica aplicada a les persones amb discapacitat, com té definit l'Institut de Robòtica, i així com promoure el desenvolupament de projectes tecnològics en la consecució de la Smart City.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.