Vegueria del Penedès

TENNIS TAULA

El CTT Vilanova col·loca 3 equips d'edats als campionats de Catalunya


Redacció Vilanova i la Geltrú

06-05-2015 12:43

CTT Vilanova. Sergi Ramírez, Biel Garrote, Albert Carmona, Albert Ferrer, Josep Ma.Blancafort i Biel Nabio

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Excel·lent cap de setmana pels equips d’edats del Vilanova. 3 equips presentava a les prèvies de Campionats de Catalunya i els 3 s’han classificat. En alevins desprès de 15 anys el Vilanova tornarà a tenir 2 equips en lluita, que intentaran repetir el podi de l’any passat. Albert Ferrer, Biel Nabio i Josep Ma Blancafort van quedar primers del seu grup, mentre’s Albert Carmona, Albert Ferrer i Sergi Ramírez accedien com segons de grup desprès de guanyar al Poblenou per 3-0.

En sub-21 Felix Avila, Roger Blanco i Edgar Mataró, que va suplir l’absència d’última hora de Blancafort van quedar segons de grup desprès de guanyar als Lluïsos de Gràcia en un meritori 3-2.

En individuals es van classificar Biel Garrote, Albert Ferrer i es van quedar a una ronda de fer-ho Albert Carmona, Edgar Mataró i Marc Sallant en juvenil.

S’afegiran doncs als ja classificats directes per rànking Josep Ma Blancafort, Andrea Vidal i Roger Blanco, com la representació vilanovina al campionat català.

Propera setmana

El Vilanova C juga següent partit de play-off contra La Pobla de Lillet per decidir les posicions finals de la competició, sabedor ja que manté la categoria.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.