Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR 2016

En marxa el procés per escollir els Pabordes de la Festa Major de 2016


Redacció Vilanova i la Geltrú

12-05-2015 17:18

Divendres 29 de maig es poden començar a presentar les candidatures dels representants de les entitats i de la ciutadania

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Des del 29 de maig fins al 22 de juny s'obrirà el termini per presentar candidatures per a ser Paborde i Pabordessa de la Festa Major 2016. Qualsevol persona major de 18 anys pot optar a ser organitzadora de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú, tant particulars com representants d'entitats registrades. Els interessats hauran de presentar la seva sol·licitud a través del web vilanova.cat o a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) durant el període establert.

Per escollir els set Pabordes i Pabordesses 2016 es farà una tria de 3 persones representants de la ciutadania, i de 4 persones representants de les entitats i associacions registrades al Registre d'entitats de la ciutat.

En els propers dies, les entitats poden escollir el seu candidat/ta per presentar la candidatura a partir del dia 29. A partir del 22 de juny, un cop acabat el termini de presentació de candidatures, els 4 Pabordes i Pabordesses representants de les entitats seran escollits per les entitats que així ho hagin sol·licitat en un acte de votació de candidatures previst per al 8 de juliol. Per la seva banda, els 3 Pabordes representants de la ciutadania seran escollits posteriorment per la Junta de Portaveus. El Ple municipal del mes de juliol ratificarà els Pabordes i Pabordesses escollits en ambdues votacions, i la Pabordia 2016 prendrà possessió de la seva responsabilitat en l'Acte de Presa de Procuració, que se celebrarà el 6 d'agost de 2015, moment en què els Pabordes 2015 cessaran en el seu càrrec.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.