Vegueria del Penedès

TENNIS TAULA

Un altre triomf contundent del CTT Vilanova C


Redacció Vilanova i la Geltrú

13-05-2015 9:44

Eix. Josep Ma Blancafort

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Torna a guanyar per 5-1 el Vilanova C aquest cop al Pobla de Lillet, en partit del play-off de permanència. 2 punts de Rafel Monzó, 2 de Jordi Martínez i 1 de Jose Antonio Cobo. El segon partit consecutiu i el segon a casa, dret guanyat per classificació. Assegurada doncs la permanència i aconseguida sense patiments, queda el darrer partit diumenge contra l’Hospitalet per definir el 13è i 14è lloc.

La setmana vinent l’aleví Josep Ma Blancafort jugarà a Chiclana de La Frontera (Càdis) el top d’edats estatal. La competició aplega als 8 millors classificats de rànking estatal i no hi participava un vilanoví des dels temps de Monzó i Duran.

El Vilanova presentarà equip també als campionats de Catalunya benjamins del 23-24 de Maig a Esparreguera i el Vilanova B ja coneix que haurà de defensar la tercera estatal a l’Escala el 30-31 de Maig.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.