Vegueria del Penedès

FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA FANTÀSTIC

Cinergía busca director per a un curtmetratge de la seva segona edició


Redacció Sitges

14-05-2015 14:41

Sitges, un any més, serà un dels festivals que estrenaran els curtmetratges del projecte Cinergía, de Gas Natural Fenosa

EIX. Cinergía

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La segona edició de Cinergía, el projecte de Gas Natural Fenosa per a apropar l’eficiència energètica al gran públic a través del cinema, ha llançat el concurs Talento Cinergía entre estudiants de cinema i comunicació audiovisual per a escollir el guió d’un curtmetratge. En aquesta segona edició, Gas Natural Fenosa col·laborarà amb la productora El Terrat per a produir quatre curtmetratges, que s’estrenaran als festivals de Sant Sebastià, Màlaga i Sitges.

La nova edició de Cinergía consistirà en la producció de tres curts d’humor dels directors Isabel Coixet, Santiago Segura i Paco León, i la convocatòria d’un concurs entre estudiants de cinema per a trobar un jove talent i produir un quart curtmetratge. El guanyador del certamen podrà produir i rodar el curt amb el suport de Gas Natural Fenosa i El Terrat.

El curtmetratge haurà de ser d’humor, estar vinculat a l’eficiència energètica i tenir una durada inferior a 10 minuts. El període d’enviament de propostes finalitza el 28 de juny i tots els participants, a més, entraran en el sorteig d’un abonament de Filmin.

En l’anterior edició, Cinergía va presentar curtmetratges de terror i suspens dirigits per Paco Plaza, Rodrigo Cortés, Jaume Balagueró i Juan Cruz. Aquestes peces van aconseguir prop de vuit milions de visualitzacions, a la televisió i a internet. Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya va estrenar el curtmetratge 1:58, dirigit per Rodrigo Cortés i protagonitzat per Manuela Vellés.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.