Vegueria del Penedès

CANVI DE FESOMIA

S'enderroca l'estació transformadora de la rambla del Far de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

14-05-2015 17:04

Aquesta intervenció és fruit del conveni signat entre l'Ajuntament i Fecsa Endesa en relació a la subestació elèctrica de El Rourell

Ajuntament de Vilanova. S'enderroca l'estació transformadora de la rambla del Far de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dijous al matí s'ha enderrocat l'estació transformadora ubicada a la rambla del Far de Vilanova i la Geltrú. Aquesta intervenció és una de les millores a realitzar per la companyia elèctrica Fecsa-Endesa a la ciutat fruit del conveni que l'Ajuntament de VNG va signar amb aquesta companyia en relació a la subestació elèctrica de El Rourell. En aquest sentit el regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge de l'Ajuntament de la ciutat Joan Giribet ha explicat que "davant la necessitat de signar el conveni amb Fecsa-Endesa en relació a la subestació elèctrica de El Rourell vam creure que era una oportunitat incloure algunes millores per a la ciutat". Una d'aquestes millores ha estat l'enderrocament de l'estació transformadora de la rambla del Far.

Aquesta estació transformadora situada a la rambla del Far donava servei elèctric a un sector del Barri de Mar. Amb la intervenció realitzada, seguint les directrius de la Regidoria d'Urbanisme, Obres i Habitatge de l'Ajuntament de VNG, l'estació transformadora s'ha substituït per una de nova, amb un impacte visual i una ocupació menor i integrada en el paisatge urbà. Segons el regidor Giribet "l'eliminació d'aquest estació millorarà la visual i el paisatge de tota la rambla i en definitiva de tot el barri de Mar, tal i com també s'ha fet amb d'altres actuacions que tenien per objectiu millorar i dinamitzar el barri de Mar".

L'enderrocament de l'estació transformadora suposa una inversió de 120.000 euros per part de la companyia elèctrica a la ciutat. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.