Vegueria del Penedès

FIRES I FESTES DE MAIG

Obren les Fires de Maig de Vilafranca com a impuls de l'economia local


Redacció Vilafranca del Penedès

15-05-2015 19:14

Pere Regull: 'Després de 500 anys d'història, les Fires continuen sent importants i útils per a l'economia local i comarcal'

Ajuntament de Vilafranca. Inauguració de les Fires de Maig de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat de l'economista i catedràtic de la Universitat de Colúmbia, Xavier Sala i Martin, membres del consistori, alcaldes de la comarca, i de la Comissió de Fires, ha inaugurat aquest migdia les Fires i Festes de Maig o dels Enamorats de Vilafranca que fins diumenge 17 de maig estaran al recinte firal de la Zona Esportiva amb un total de 145 expositors i un centenar d'activitats diverses, dins i fora del recinte firal.

Regull ha destacat en el seu parlament que, malgrat la crisi dels anys precedents, “els sectors econòmics principals de la nostra economia s’han mantingut i ara veiem la llum al final del túnel. Es nota un cert ressorgiment, una altra alegria...”. Per l’alcalde, “després de 500 anys d’història, les Fires continuen sent importants i útils per a l’economia local i comarcal. El dia que deixin de ser-ho ens les haurem de replantejar”.

Per la seva banda, l’economista Xavier Sala i Martin ha afirmat que les empreses han de pensar com evolucionar. “Si no t’adaptes al món, estàs mort. Les empreses han d’innovar, canviar i adaptar-se constantment”. Respecte a la situació econòmica, Sala i Martin ha dit que les petites empreses ja noten que “la situació ha canviat. Hem deixat de caure i comencem anar amunt, encara que no som, ni de bon tros, on érem el 2007”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.