Vegueria del Penedès

DESPRÉS D'UN ACCCIDENT

Enxampen una jutgessa de Vilanova conduïnt ebria per Barcelona


Redacció Vilanova i la Geltrú

16-05-2015 Última revisió: 17-05-2015 10:19

Va xocar contra un autobús i va donar positiu a la prova d'alcoholèmia amb 0,99, un resultat que suposa un delicte penal

Guàrdia Urbana de Barcelo. Imatge d'arxiu de la Guàrdia Urbana de Barcelona

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Una jutgessa d'instrucció de Vilanova i la Geltrú ha estat denunciada per un delicte penal després de ser enxampada conduïnt ebria per Barcelona. Segons ha informat El Periódico de Catalunya, la jutgessa és A.R.G i ha estat interceptada per la Guàrdia Urbana avui cap a les nou del mat després de tenir un accident de trànsit amb un autobús, a l'avinguda Paral.lel.

La magistrada va donar positiu en el control d'alcoholèmia amb un 0,99, un resultat que suposa un delicte penal. La jutgessa conduïa un BMW en què hi havia tres ocupants més. Segons alguns testimonis, el vehicle circulava fent esses per l'avinguda abans de l'accident amb l'autobús.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.