Vegueria del Penedès

COLLA FALCONERA

Cap de setmana intens per al Falcons de Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

19-05-2015 10:38

Els vilafranquins van ser un dels plats forts de la Festa Major de Tàrrega i van lluir a les Fires de Maig

Falcons Vilafranca. Cap de setmana intens per al Falcons de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat cap de setmana ha estat molt important pels Falcons de Vilafranca. Per una banda el dissabte es van desplaçar a Tàrrega per participar a la Nit del tararot de la Festa Major de Tàrrega, un espectacle popular que concentra mig miler de figurants i un ampli ventall d’exponents de cultura tradicional sota la coordinació de l’associació Guixanet. L’enfrontament entre els barris de la Mercè i del Carme a finals del segle XIX per a veure qui organitzava la millor festa veïnal, va donar lloc a la festa major actual. Els vilafranquins van ser un dels plats forts, esperats per tots i ovacionats en totes i cadascuna de les seves construccions completament integrades en l’espectacle. Oferint una Escala de 9 a la plaça de l’Ajuntament, i durant el cercavila varis pilars de 3 i ventalls caminant, i una pira 6X5 per finalitzat.

D'altra banda, els de la faixa verda anaven amb uns objectius clars a l’actuació de Fires de Maig del passat dia 17. Al punt de les 18h els vilafranquins van donar començament a la que es pot considerar la millor actuació de Fires de Maig dels Falcons de Vilafranca de la història, donat que van aconseguir entre d’altres una Escala de 10, 6 pilars de 3 amb tombarella, una Pira 6x6, fet destacable per que és la pira d’aquesta grandària més matinera de la història, fins ara sempre s’havia aconseguit a partir de juny. A més van continuar amb dues torretes simultànies, un 3 de 6 net amb agulla, dos ventalls grans (de 3 pisos) i un ventall (de 2 pisos) simultanis, una Piràmide Drets de 5 i un Pilar de 5 aixecat per sota. La gran actuació de Fires augura una gran temporada falconer.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.