Vegueria del Penedès

OK LLIGA MASCULINA

Luis Gil: un any més sota pals


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

19-05-2015 13:21

Eix. Luis Gil a la porteria

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El porter del Noia Freixenet, Luis Gil, continuarà defensant la porteria del club sadurninenc una temporada més.

Aquesta renovació se suma a la incorporació d’Oriol Xaus com a segon porter, de Pere Varias com a entrenador i de la renovació de Borja Ferrer.

Luis Gil ja es va formar a les categories base del club de la Capital del Cava i, com a porter del primer equip, ha guanyat la Copa del Rei d’Igualada (2008), la Copa de la CERS de Forte dei Marmi (2014) i la Copa Continental contra el FC Barcelona (2014).

Abans de tornar al Noia Freixenet, Luis Gil havia estat els tres últims anys jugant al CP Vilanova, on al 2011 va proclamar-se subcampió de la Copa de la CERS.

En declaracions als mitjans oficials del Club, Gil recorda que el partit de dissabte va ser més que una final i remarca que, en un dia com aquest, “no esperava menys de l’afició, que ens va ajudar en tot moment”.

De cara a la temporada que ve, el porter sadurninenc espera disfrutar i gaudir d’una bona temporada, de les noves idees que aporti Pere Varias i, de continuar comptant amb el suport de la mateixa afició que dissabte passat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.