Vegueria del Penedès

ESCOLA MUNICIPAL D'ART ARSENAL

Carla Elias, de l'Arsenal, farà la coberta del Premi El lector de la Odissea


Redacció Vilafranca del Penedès

20-05-2015 11:43

Els alumnes de segon de Gràfica Impresa i Gràfica Audiovisual han participat en el concurs per al disseny de la coberta de la novel.la El temps de cada cosa, de Raquel Ricart

Ajuntament de Vilafranca. Carla Elias, de l’Arsenal, farà la coberta del Premi El lector de la Odissea

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els alumnes de segon de Gràfica Impresa i Gràfica Audiovisual de l?Escola Municipal d?Art Arsenal han participat en el concurs per al disseny de la coberta de la novel.la El temps de cada cosa de Raquel Ricart, guanyadora del Premi literari El lector de la Odissea.

L'autora de la coberta guanyadora és l'alumna de Gràfica Audiovisual de l?escola Carla Elias, que s'ha endut un premi de 300 euros. El llibre s'editarà amb la portada de la Carla a nivell nacional per l'editorial RBA. Està previst que surti a la venda l'11 de juny.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.