Vegueria del Penedès

MÚSICA I TASTOS

El Vijazz 2015 arriba amb noves propostes gastronòmiques


Redacció Vilafranca del Penedès

20-05-2015 12:47

Hi haurà una zona destinada únicament a la gastronomia i els famosos tastos del Vijazz estaran maridats amb molts productes catalans

EIX. Vijazz

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

De mica en mica es van descobrint més detalls del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2015. El festival presentarà moltes novetats gastronòmiques. Des de l’organització s’ha volgut que aquesta edició la gastronomia del Penedès tingui un paper central perquè els visitants del festival descobreixin l’àmplia oferta gastronòmica que hi ha al Penedès. A la presentació del Vijazz s’explicaran tots els detalls, però ja es pot avançar que hi haurà una zona destinada únicament a la gastronomia i que els famosos tastos del Vijazz estaran maridats amb molts productes catalans.

Finalment, des de Tastavins Penedès també s’ha avançat que el gran Tast Magistral, que es farà al 29 de de juny, comparà amb la participació de cuineres de referència de la gastronomia catalana. Tarrada ha explicat que es “buscarà que el Tast Magistral tingui una entitat pròpia” i, per aquest motiu, a banda del tast també es faran acadèmics de mèrit diversos personatges mediàtics àmpliament reconeguts per la població catalana.

Si fa uns dies es van presentar els principals caps de cartell, aquesta setmana els Tastavins Penedès, organitzadors del festival, han anunciat que han tancat acords de difusió amb els principals mitjans de comunicació de Catalunya. Joan Tarrada, president de Tastavins, destaca que el festival d’aquest any “serà el més mediàtic de les 8 edicions que s’han fet fins ara”. En aquesta edició el Vijazz ha volgut evolucionar i, per aquest motiu, es presentaran moltes novetats a la presentació oficial del Festival, al 9 de juny a la seu central del Banc Sabadell.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.