Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR 2015

La Pegatina, en concert per Festa Major a Vilafranca del Penedès


Redacció Vilafranca del Penedès

20-05-2015 17:48

La formació actuarà a la rambla de Sant Francesc la nit del 30 d’agost

EIX. La Pegatina

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Administradors de la festa major de Vilafranca del Penedès anuncien el concert de La Pegatina la propera diada de Sant Fèlix. El grup de rumba catalana i ska presentarà els temes del seu darrer disc Revulsiu, en un concert la nit del diumenge 30 d’agost a la rambla de Sant Francesc. La Pegatina acaba de presentar el seu darrer treball aquest mes de maig, amb col·laboracions de Dubioza Kolektiv, Capitán Cobarde, Ska-P, Hanggai, Turttle Island, MS Maiko, Rayden del grup A3Bandas i Oques Grasses.

El grup, fundat el 2003 a Montcada i Reixac, es va consolidar poc després de la seva presentació com un fenomen que trenca amb tots els vells fonaments de la indústria musical, adherit contínuament a les xarxes socials i seguit per milers de fans, tot i formar part del circuit no comercial.

Entre els premis que recull el seu palmarès destaquen el premi Enderrock al millor artista per votació popular i millor página web (2009), premi ARC al grup revelació (2010) i a la millor gira internacional (2012) o el premi al millor disc de mestissatge per  Eureka (2013). L’any passat, un documental sobre La Pegatina va ser premiat als festivals de Boom Town (Texas) i Edmonton (Canadà). També van rebre el premi Altaveu a la trajectòria.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.