SOPAR LOW COST
25-05-2015 11:10
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
El col·lectiu vinculat a l'ADEPG, Joves d'Empresa Garraf Penedès, ha celebrat la 5a edició del seu acte insígnia, el Sopar Low Cost. L'acte és un aparador per a la gastronomia de les nostres comarques, que enguany ha tornat a treure la màxima valoració per part dels assistents.
El guió de l'acte ha començat amb un aperitiu gentilesa de Queviures Mitjans (Moja), Caves Vilarnau (Sant Sadurní d'Anoia) i Jaume Serra (Vilanova i la Geltrú).
Tot seguit, la seixantena d'assistents s'ha delectat amb les vivències d'Anna Roig, la cantant del grup musical Anna Roig i l'Ombra de Ton Chien. Ernest Gili, d'Esports Penedès i col·laborador habitual dels mitjans de comunicació del territori, ha conduït l'entrevista.
Tot seguit, la qualitat de la gastronomia de l'Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf ha tornat a sorprendre als assistents. Enguany, s'ha pogut degustar els productes de Can Pebrots (Vilanova i la Geltrú), Masia La Torre del Gall (Sant Cugat Sesgarrigues), Mestres Cuiners (Sant Jaume dels Domenys), Restaurant Cal Matias (Subirats), Restaurant La Cucanya (Vilanova i la Geltrú) i Restaurant Sant Jordi Ca la Katy (Sant Martí Sarroca) i Cafès Novell (Vilafranca del Penedès).
Cal destacar l'acompanyament musical del trio Jazzart, que ha actuat en aquesta cinquena edició del sopar Low Cost organitzat per Joves d'Empresa a la Masia La Torre del Gall.
PUBLICITAT
PUBLICITAT