Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA RÍTMICA

El conjunt infantil B de l'AR Penedès aconsegueix una 3ª plaça


Redacció Vilafranca del Penedès

25-05-2015 18:12

Eix. Els dos conjunts de l'Associació Rítmica Penedès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dissabte l'Associació Rítmica Penedès s'ha desplaçat a Sabadell on es celebrava el 2n campionat Open, on dos dels conjunts de l'Associació es van classificar i van defensar els seus exercicis.

El conjunt Benjamí B format per Irina Biosca, Thais Terrada, Lluïsa Mestre, Martina Raventos i Elisabet Rios van executar el seu exercici en mans lliures i van aconseguir possicionarse entre les 14 millors de Catalunya.

En el conjunt Infantil B, van lluir el seu exercici amb tota la força i l'expresió que les caracteritza i gràcies a la constància de Sara Cruz, Mariona Blanch, Aina Martí, Xenia Bolet i Paula Ramon van aconseguir col·locar-se en el tercer esgraó del podi, quedant així 3es de Catalunya.

Totes elles entrenades per Aida Cruces que ha vist reflectits els resultats del treball de tota la temporada.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.