Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS 2015

Valoració d'ERC sobre les eleccions municipals del 24 de maig


ERC Sitges Sitges

28-05-2015 11:20

Eix. Eduard Carrill, Aurora Carbonell i Carme Almirall

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

ERC Sitges valora molt positivament i de forma extraordinària els resultats obtinguts en les propassades eleccions municipals del 24 de maig.

Ens han votat 1.130 sitgetans i això ha possibilitat tenir tres representants en el nou consistori: la nostra candidata a l’alcaldia l’Aurora Carbonell, l’Eduard Carrillo i la Carme Almirall.

Ens congratulem, de manera especial,  pel fet que la majoria de càrrecs electes del nou consistori siguin sobiranistes.

Volem agrair a tots els votants la confiança dipositada amb nosaltres i en conseqüència ens comprometem a no defraudar-los  amb la nostra acció política, que té com a objectiu  millorar les condicions de vida dels sitgetans. També ens comprometem a col·laborar, des de la nostra vila,  en la construcció de la nova República Catalana.

Tanmateix, manifestem la nostra satisfacció i el reconeixement a totes les persones, militants, amics i simpatitzants que de manera activa han fet possible aquests resultats, treballant i participant en tots els actes i accions que a peu de carrer venim desenvolupant des de fa temps.

Volem continuar lluitant , des de  dins i fora de l’ajuntament, per tal de fer de Sitges una Vila Acollidora i Cohesionada, neta de corrupció i amb una nova manera de fer política més transparent, més participativa i tenint com a prioritat el benestar social dels nostres veïns i veïnes. També afavorint una economia sostenible i respectuosa amb el medi natural i la identitat cultural pròpia.

No cal dir que el nostre objectiu immediat és aconseguir un nou govern municipal estable, que impulsi i  lideri un programa creïble i possible, de manera activa i en sintonia amb les necessitats reals de la vila i alhora compromès a que les properes eleccions del 27 de setembre tinguin un caràcter plenament plebiscitari, per tal d’aconseguir un nou Parlament de Catalunya amb majoria sobiranista a favor de la independència del nostre país.

Per un nou Sitges, per un nou País.
Visca la República Catalana.


Eduard Carrillo
President d’ERC Sitges

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.