Vegueria del Penedès

RELLEU AL COS MUNICIPAL

Daniel Corral, nou inspector de la Policia Local de Sant Sadurní


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

30-05-2015 21:07

Corral: 'Volem potenciar moltíssim la policia de proximitat, apropar-nos als comerciants, associacions de veïns i a tota la ciutadania en general'

Ajt Sant Sadurní d'Anoia. Daniel Corral, nou inspector de la Policia Local de Sant Sadurní

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Des del 25 de maig Daniel Corral és el nou Inspector de la Policia Local de Sant Sadurní. Nascut a L'Hospitalet de Llobregat el 1976, Grau en ciències polítiques, Diplomat en gestió de l'Administració Pública i en Ciències Empresarials, Màster en Direcció Estratègica de la Seguretat i Policia, reuneix una llarga trajectòria dins la policia local, ha estat formador de la Guàrdia Urbana de Barcelona i fins ara ha exercit com a Caporal de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Les principals funcions d'un inspector de policia són organitzar, supervisar i coordinar les activitats del cos de policia d'una zona o unitat funcional en funció dels criteris marcats pel consistori.

El primer objectiu que s'ha marcat Corral és donar una bona imatge de la policia: “Volem potenciar moltíssim la policia de proximitat, apropar-nos als comerciants, associacions de veïns i a tota la ciutadania en general, treballar amb transparència. Com que la plantilla no és gaire extensa, hem d'anar pas a pas”.

Actualment la policia local de Sant Sadurní està formada per 22 persones: un inspector, un sots-inspector, un sergent, 3 caporals i 16 agents.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.