Vegueria del Penedès

PRODUCTES FITOSANITARIS

Més de 50 viticultors van participar en la jornada sobre calibratge d'equips


Redacció Vilafranca del Penedès

01-06-2015 21:40

Van conéixer els principis generals del calibratge dels equips d’aplicació de productes fitosanitaris a la vinya i els paràmetres de l’aplicació

CC Alt Penedès. Més de 50 viticultors van participar en la jornada sobre calibratge d'equips

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès va organitzar una nova jornada de formació teòrica i pràctica per als viticultors amb el títol “Calibratge dels equips d’aplicació de productes fitosanitaris a la vinya: principis generals del calibratge i paràmetres de l’aplicació i l’elecció dels broquets”.

La temàtica de la jornada la van proposar, com en anys anteriors, els sindicats agraris, i l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal, a través del programa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, la va organitzar. Aquest programa té com a objectiu, entre d’altres, donar recolzament a les empreses agràries per millorar els seus processos productius i la qualitat dels seus productes.

Mitjançant un conveni amb Covides, SCCL, i amb la col•laboració de les empreses Syngenta i Agroalsina, SA, es va organitzar la jornada sobre el “Calibratge dels equips d’aplicació de productes fitosanitaris a la vinya” el dijous passat (28 de maig).

Jordi Llop, professor titular del Departament d’Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia de la Universitat Politècnica de Catalunya, i el seu equip, van impartir la formació teòrica a la seu del Consell Comarcal. Després els participants es van traslladar en autocar a unes vinyes de Covides al municipi de Pacs per fer la formació pràctica amb la maquinària dels socis d’aquesta entitat.

A la jornada hi van assistir més de cinquanta viticultors i viticultores que es van mostrar molt satisfets de participar en aquestes activitats que els ajuden a millorar la qualitat del raïm que produeixen.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.