Vegueria del Penedès

PATINATGE ARTÍSTIC

Cap de setmana molt intens pel CPA Vendrell


Redacció El Vendrell

01-06-2015 20:50

Eix. Montse Arbós amb la seva entrenadora

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El cap de setmana del 23-24 de Maig va ser molt intens i repartit per els membres Club Patinatge Artístic Vendrell. Per una banda, la Sheila Villarina estava a Girona junt amb la seva entrenadora Montse Arbós, disputant el Campionat de Catalunya de Categoria Cadet. El dissabte tarda va executar el disc curt i el diumenge el disc llarg, amb una bona actuació, assolint finalment la 22ª plaça.

Per altre banda l’Ainhoa Güixens estava a les instal·lacions CN Reus Ploms amb 9 patinadors i patinadores per passar proves de diferents nivells. Jan Besó i Juan Cortés per assolir el Nivell A, Carla Moreno, Miriam Torres, Alba Benítez, Edgar Cabacas i Daniela Dominguez, per passar el nivell C, a les quals hem de felicitar per que les cinc el van aconseguir; i la Ainhoa Garcia i la Claudia Castro por obtenir el certificat de Solo Dance.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.