Vegueria del Penedès

OBRA SOCIAL 'LA CAIXA'

L'institut Can Puig posa en marxa un programa de formació inicial d'arts gràfiques


Redacció Sant Pere de Ribes

03-06-2015 0:32

L’objectiu és poder donar a l’alumnat feina real i facturable

L’Obra Social “la Caixa” destinarà 18.750 euros al projecte.

La Caixa. L'institut Can Puig posa en marxa un programa de formació inicial d'arts gràfiques

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Institut Can Puig de Sant Pere de Ribes està dissenyant un Programa de Formació Inicial (PFI) d’Arts Gràfiques i Serigrafia que inclourà un taller formacional per a alumnes amb necessitats educatives especials. L’objectiu és poder-los donar feina real i facturable, a través de la creació d’una empresa vinculada al propi PFI, mentre se’ls forma en pràctiques i alhora se’ls facilita la seva posterior incorporació al món laboral.

Per fer possible aquest acord, la setmana passada es va signar un conveni de col·laboració amb la directora de l’oficina 152 de “la Caixa” a Sant Pere de Ribes, Marta Clavé; l’alcalde de Sant Pere de Ribes en funcions, Lluís Giralt; el director de l’Institut Can Puig, Lluís Alonso; i el coordinador del PFI, Manel Iglesias.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.