Vegueria del Penedès

ATLETISME

Alessia Bertolino, podi al Half Challenge Salou


Redacció El Vendrell

04-06-2015 11:00

Eix. Alessia Bertolino al podi

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat diumenge 31 de maig va tenir lloc el Challenge Salou, competició marcada des de feia molts mesos al calendari de competicions del Club Esportiu Penedès Costa Daurada. El club de triatló amb seu al Vendrell va estar representat per 10 triatletes, 9 a la modalitat Half (Alessia, Victor, Miguel Ángel, Marcos, Manuel, Marlene, Benito, Daniel i Arturo) i la Neus a la modalitat Short. Recordem que aquest esport combina les disciplines de natació, ciclisme i cursa a peu i en aquestes modalitats les distàncies són les següents: Half (1900m, 90km i 21km) i Short (1000m, 45km 10km).

Va ser un cap de setmana ple d’il·lusió i emocions, ja que per la majoria d’ells era el debut en mitja distància. Hi havien moltes ganes de fer un bon paper i arribar a ser Finishers. Mostra d’aquestes sensacions van ser la quantitat de familiars, amics i companys que els van acompanyar: Salou es va impregnar de l’essència del CEPCD.

A la finalització de la competició, bones sensacions, millora de resultats dels veterans i excel·lents marques dels debutants. Cal destacar l’actuació de la presidenta del club, Alessia Bertolino, que una vegada més aquesta temporada va pujar a la part més alta del calaix: 1a Classificada de la seva categoria.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.