Vegueria del Penedès

CONVENI DE COL.LABORACIÓ

CaixaBank i l'ADEPG renoven un acord per impulsar la internacionalització de les empreses locals


Redacció Vilanova i la Geltrú

05-06-2015 10:05

Posa a disposició dels associats la seva presència a l’exterior per tal de dispensar un tracte diferencial en les activitats de les empreses en mercats exteriors

CaixaBank. CaixaBank i l’ADEPG renoven un acord per impulsar la internacionalització de les empreses locals

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Directors d’ Àrea de Negoci de CaixaBank en el Garraf i el Penedès, Joaquim Carcereny i Xavier Saumell respectivament, juntament amb el President de l’Associació d’Empresaris del Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès (ADEPG), Jordi Solé Tuyà, han signat la renovació d’ un acord de col·laboració entre les dues entitats.

L’acord, que regula la relació entre l’associació i les empreses i entitats del seu grup, presenta un ampli programa que inclou una nova línia de productes i serveis de CaixaBank dirigida, en exclusiva, a les empreses associades a ADEPG que beneficiarà a petites, mitjanes, grans empreses i autònoms.

CaixaBank posa a disposició dels associats a ADEPG la seva presència a l’exterior mitjançant les oficines operatives, les oficines de representació, participació en entitats estrangeres, els acords de corresponsalia o bé acompanyant a les empreses en els projectes comercials que s’organitzin a l’estranger.

L’entitat oferirà també cursos de temàtica general i especifica per a la formació del personal responsable dels departaments de comerç internacional i seminaris tècnics per assegurar l’actualització permanent de coneixements en matèries clau per al funcionament de les empreses com el finançament de les exportacions, els crèdits documentaris o els processos d’internacionalització, entre d’altres.

Ambdues entitats mantindran una relació estreta al llarg de la vigència del present conveni i establiran, de forma conjunta, les accions i iniciatives que es considerin adients en benefici de les empreses de la demarcació. El conveni tindrà, com l’anterior, una vigència de dos anys.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.