Vegueria del Penedès

FI DE CURS

Cloenda dels Programes amb voluntariat LECXIT i CODECLUB a l'escola Mas i Perera


Escola Mas i Perera Vilafranca del Penedès

09-06-2015 10:26

Ambdós funcionen gràcies a la col·laboració de voluntaris i voluntàries que acompanyen als infants en el seu aprenentatge

Escola Mas i Perera. Cloenda dels Programes amb voluntariat LECXIT i CODECLUB

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La setmana passada van tenir lloc les sessions de cloenda dels dos nous programes que hem iniciat aquest curs. Ambdós funcionen gràcies a la col·laboració de voluntaris i voluntàries que acompanyen als infants en el seu aprenentatge. 

LECXIT (projecte promogut per la Fundació Jaume Bofill) és un programa adreçat als alumnes de 4t de Primària que té per objectiu incrementar l’èxit educatiu dels infants a través del treball per la millora de la seva comprensió lectora.

CODECLUB, (club de programació, en català) són una xarxa d’activitats, amb l’objectiu d’oferir a cada infant la possibilitat d’aprendre a programar ordinadors.

A la pàgina web de l’escola podeu trobar més informació i veure fotografies de moments LECXIT i CODECLUB: www.xtec.cat/ceip-masiperera I si voleu formar part del voluntariat dels nostres programes, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de l’adreça web.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.