Vegueria del Penedès

FOC FORESTAL

Controlat l'incendi que ha afectat aquesta tarda Can Pei La Plana, a Sitges (VÍDEO)


Redacció Sitges

11-06-2015 17:07

El foc, que ha afectat a d’entre 1,5 i 2 hectàrees, ha quedat controlat sobre les 15.20 hores, ha cremat matolls i arbres i no ha generat danys personals

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El foc que ha afectat avui dijous a uns terrenys de la Plana Est ha quedat controlat i a hores d’ara no s’aprecien columnes de fum. L'Alcalde de Sitges Miquel Forns s'ha desplaçat a la zona per seguir les tasques d'extinció i comprovar els danys ocasionats. El foc ha cremat entre 1,5 i 2 hectàrees de matolls i arbres.

L'incendi s'ha iniciat a les 13.45 hores per causes que encara es desconeixen i ha obligat al tancament del trànsit i accessos a la zona. Els cossos de seguretat han informat als veïns de la zona sobre les mesures d'autoprotecció, com baixar les persianes dels habitatges per evitar la inhalació de fums. El foc no ha produït danys personals i ha quedat controlat sobre les 15.20 hores.

En les tasques d'extinció han participat un total de 4 dotacions aèries, 10 dotacions de bombers, 5 patrulles de Policia Local, 3 binomis de Mossos d’Esquadra, agents del SEM, agents forestals, agents rurals, així com personal de l'Associació de Defensa Forestal ADF.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.